Benvigut/da a la pàgina web de l'IES Ausiàs March.

23
OCT

We can’t stop (learning)!

Escrit per castellana | Arxivat a General

No tot és “relaxing” a Soncillo. Demà presentarem els nostres projectes a la resta de participants i a l’altre institut. Com que hem treballat molt segur que serà un èxit!
PS: Mentrestant podeu xafardejar el blog de la organització: http://www.interway.es/blog-inmersion-en-otono/

20141021_192035

21
OCT

Pou del Glaç

Escrit per admin4 | Arxivat a General

Des de l’Empordà ens arriben bones notícies, sembla que tant alumnes com professors han passat una bona nit. Aquesta foto correspon a  l’assamblea nocturna d’ahir, on segons diuen va haver algun que altre mosquit tigre…

assamblea

20
OCT

Colònies 1r ESO

Escrit per admin4 | Arxivat a General

Els nostres alumnes de 1r d’ESO ja han arribat a la casa de colònies de Pou del Glaç, al Baix Empordà. Ara esperen uns dies de molta diversió i tallers per gaudir d’aquest entorn incomparable.

De moment tot ha anat bé, els monitors són molt agradables i avui mateix ja començarem amb els tallers de tirolina, taller de fang i bicicleta. No patiu família, pensarem en vosaltres…..especialment demà a la nit que tenim nit de discoteca!!

 

 

colonies5372a6c42373d3c16bae7695a3dac999e461ae9dfafe6e2b62104e158a06ed2f2ee271ab5b2905a66093598dc67f3ed4

20

From Soncillo (Burgos) with love,

Escrit per castellana | Arxivat a General

Bon dia a tothom!

Després d’un llarg viatge i les primeres aventures al bus, ja sóm a Soncillo. El paisatge és espectacular, l’alberg és molt acollidor. Els monitors són una canya i we are learning a lot of English!

To be continued…

Best regads,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14
OCT

Cultura Ausiàs al Teatre Lliure de Gràcia

Escrit per castellana | Arxivat a General

Torna Cultura Ausiàs, l’agenda cultural del nostre institut, i enguany ho fa amb més força que mai.

Divendres passat vam anar al Teatre Lliure de Gràcia a gaudir de l’obra “Victòria d’Enric V” de Shakespeare. Va ser un èxit d’assistència amb més de trenta estudiants de 1r de Batxillerat.

L’espectacle, una barreja genial d’èpica i drama, va mantenir l’interès del nostre alumnat durant les quasi dues hores de representació. En definitiva, va ser una magnífica nit de cultura i teatre.

IMG_20141010_223049

Tags: ,

8
OCT

Comunicació amb els tutors

Escrit per admin4 | Arxivat a General

Aquest any s’han introduït algunes novetats per millorar la comunicació família-Institut. L’alumnat d’ESO i Batxillerat disposarà d’un correu corporatiu de centre per poder contactar amb tots els membres de la comunitat educativa. Per a les famílies, en cas de voler contactar amb els tutors han de seguir el següent protocol:
1- Anar al web: www.iam.cat
2- Clicar en directori per accedir al correus electrònics de tutors i caps de departament

30
SET

Presentació web “UPC REUTILITZA”

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Avui des del Departament d’Informàtica del centre, hem assistit a l’acte de presentació de la nova pàgina web del programa “UPC REUTILITZA” impulsat per l’associació TxT “Tecnologia per tothom” amb la qual col·laborem com a centre, ja que tenim alumnes fent practiques allà. Per altra banda TxT també ens han proporcionat material per poder reaprofitar com espai multimèdia un aula del centre. Aquest projecte ens sembla una iniciativa molt interessant des del punt de vista tecnològic, de la solidaritat i de la protecció del medi ambient. Des del centre volem agrair la seva feina, donar a conèixer el seu projecte i recomanar la seva difusió a empreses o entitats que puguin necessitar material o puguin aportar el seu granet de sorra. Entre tots hem de col·laborar per fer un món més sostenible i solidari. Com s’ha comentat a la presentació hem d’anar cap a una economia circular i buscar cercles allà on puguem. Us adrecem a les seves pàgines web perquè conegueu millor les seves propostes:

http://reutilitza.upc.edu/

http://txt.upc.edu/index.php

5
SET

ACOLLIDA DE L’ALUMNAT A SETEMBRE

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Benvolgudes famílies, a continuació us detallem les dates de començament de classes i l’horari d’acollida de l’alumnat dels diferents nivells  per al proper curs 2014-2015: 

15 de Setembre. Començament de les classes ESO, Batxillerat i presentació de CFGM. L’alumnat haurà de venir a l’hora corresponent de la presentació del seu curs. Les hores són les següents:

A les 9:00 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 1r d’ESO.

A les10:00 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 2n d’ESO.

A les 10:30 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

A les 11:30 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat.

A les 15:30 hores, presentació del curs per a l’alumnat de 1r i 2n de CFGM torns matí i tarda.

19 de setembre

A les 15:30 hores, presentació del curs per a l’alumnat de 1r i 2n de CFGS torns matí i tarda.

L’ALUMNAT QUE NO HAGI RECOLLIT LES NOTES, LES POT RECOLLIR EL PROPER DILLUNS DIA 8 DE SETEMBRE A CONSERGERIA

RECORDEU QUE LA MATRÍCULA ÉS DEL 8 FINS AL DIA 12 DE SETEMBRE

Equip Directiu

5

Nou marc horari cicles formatius

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Benvolgudes famílies,

a partir del proper curs 2014-15 el marc horari dels cicles formatius d’informàtica al nostre centre serà de 8:00 a 14:30 hores al matí i de 14:30 a 21:00 hores a la tarda. El primer dia de classe es repartirà l’horari concret a cada grup.

Us recordem que la rebuda de l’alumnat de tots els grups de grau mitjà serà el proper dia 15 de setembre a les 15:30 hores.

La rebuda del tots els grups de grau superior serà el proper dia 19 de setembre a les 15:30 hores.

Per a qualsevol aclariment no dubtin en posar-se en contacte amb el centre.

3
SET

Lliurament notes setembre

Escrit per admin2 | Arxivat a General

El proper divendres 5 de setembre a les 10:00 es realitzarà el lliurament de notes corresponent als exàmens de recuperació de setembre.
Equip Directiu.