Benvigut/da a la pàgina web de l'IES Ausiàs March.

3
DES

Els alumnes de 1r ESO hem anat a l’Aquàrium

Escrit per biogeo | Arxivat a General

Els alumnes de 1r d’ESO hem anat a fer una visita a l’Aquàrium de Barcelona per treballar els ecosistemes de la Mediterrània. També hem fet un taller al laboratori per estudiar diferents aspectes com les sorres de diferents platges, el plàncton i la Posidonia. Vam veure com donaven menjar als taurons!!!!!!!

IMG_20141126_105716

IMG_20141126_113838

2
DES

Vídeo conferència Richard Stallman

Escrit per admin2 | Arxivat a General

La conferència realitzada el passat dimecres al centre va ser un verdader èxit d’assistència, gairebé 300 persones. El Sr. Stallman, amb el seu peculiar caràcter, ens va explicar, durant més de tres hores, els perills informàtics que ens trobem en el dia a dia en l’actual societat digital, els quals restringeixen la nostra llibertat i quina és la seva proposta per acabar amb ells.  Moltes gràcies Sr. Stallman, és un referent ètic per tots nosaltres.

En el següent enllaç podeu trobar el vídeo sencer de la conferència:

Vídeo conferència R. Stallman

2

Setmana d’immersió lingüística a Soncillo- 2n ESO

Escrit per biogeo | Arxivat a General

Els alumnes que van guanyar l’estada a Soncillo pel projecte d’immersió lingúística, han estat treballant diverses activitats que les podreu trobar en el blog:

http://activitatsausias.blogspot.com.es/

29
NOV

A Comics Exhibition and an incredible “Making Of”

Escrit per castellana | Arxivat a General

Creative Speaking & Writing proudly presents the 2014-15 Comic Exhibition in Ausiàs March. The young artist have made a great job and they’re happy to share their thoughts with us in video.
Please check it the exhibition in the main hall of our High School and the videos on our Youtube Channel.

https://www.youtube.com/channel/UCOQdgRf6lbS-8Z4aUZBDhAg

You won’t be disappointed!

20141119_130449

15
NOV

Conferència Richard Stallman a l’Ausiàs

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Ens complau informar-los que el proper dimecres 26 de novembre a les 16 hores, el Dr. Richard Stallman realitzarà una conferència a la sala d’actes del nostre centre.

Estem molt contents de poder acollir al nostre centre una persona de la rellevància mundial del Sr. Stallman. Si algú no el coneix, a continuació us detallem una breu biografia:

El Dr. Richard Stallman va llançar el moviment programari lliure en 1983 i el desenvolupament del sistema operatiu GNU (veure www.gnu.org) en 1984. GNU és programari lliure: tothom és lliure de copiar-ho i distribuir-ho, així com també de realitzar canvis de major o menor magnitud. El sistema GNU/Linux, bàsicament el sistema operatiu GNU amb Linux agregat, actualment és utilitzat en desenes de milions d’ordinadors. Stallman ha rebut el premi “Grace Hopper” de l’ACM (ACM Grace Hopper Award), una beca de la Fundació MacArthur, el premi “Pioner” de la Fundació Frontera Electrònica, i el Premi Takeda per Millora Social/Econòmica, així com també diversos doctorats honoris causa, i ha entrat en el Saló de la Fama d’Internet.

stallman

El Dr Richard Stallman realitzarà un discurs, no tècnic, en castellà, sobre una societat digital lliure on parlarà sobre l’existència de moltes amenaces a la llibertat en la societat digital, tals com la vigilància massiva, la censura, les esposes digitals, el programari privatiu que controla als usuaris i la guerra contra la pràctica de compartir. L’ús de serveis web també presenta amenaces a la llibertat dels usuaris. Finalment, no comptem amb cap dret concret per fer res en Internet, totes les nostres activitats en línia són precàries i podrem continuar amb elles sempre que les empreses desitgin cooperar.

Si algú vol estar informat sobre els pròxims esdeveniments a la regió pot inscriure’s en el següent enllaç.

Inscripció informació pròxims esdeveniments

Equip Directiu Institut Ausiàs March

11
NOV

“Quina por!” (Concurso de Historias de Miedo)

Escrit per castellana | Arxivat a General

La setmana passada vam celebrar el dia de Tots Sants de manera molt especial. Vam tancar els llums i amb la nostra veu i el poder de les paraules vam poblar el nostre imaginari de fantasmes, vampirs i altres protagonistes del terror contemporany.

Quina por i quin plaer escoltar les redaccions dels nostres alumnes!20141104_125236

7
NOV

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Escrit per admin4 | Arxivat a General

PROCÉS ELECTORAL:

  • A partir del 11 de novembre podeu consultar el Cens electoral a consergeria de l’institut.
  • Del 12 al 14 de novembre hi haurà un període de reclamació en relació a les dades dels censos electorals publicats.
  • Del 12 al 24 de novembre , es recolliran les propostes de les persones que es vulguin presentar.
  • Cens lectoral definitiu, 25 de novembre.
  • La presentació de candidatures serà fins al 24 de novembre.
  • El 27 de novembre de 13:00h a 20:20h eleccions del sector famílies

CANDIDATURES

Poden presentar candidatura per a representar al sector famílies, tots els pares, mares i tutors legals de l’alumnat del centre, que n’exerceixen la pàtria potestat o la tutela i  que formen part del cens.

Hi ha una vacant a cobrir en aquest sector.

L’imprès de candidatura el trobareu a  la consergeria del centre.

 

2
NOV

Què macos els otakus!

Escrit per castellana | Arxivat a General

Dijous passat els alumnes de 1r ESO (A, B i C) van visitar el Saló del Manga de Barcelona. A més a més, els guanyadors i guanyadores del concurs de escriptura van gaudir d’un taller de Manga al stand de la Escola Joso. Tot l’alumnat va participar en una didàctica gymkhama on van aprendre moltísimes coses de la cultura japonesa. Arigato a tothom per una jornada inoblidable!

IMG_0600

29
OCT

Fotos inmersió lingüística 2n ESO

Escrit per admin4 | Arxivat a General

La setmana d’immersió lingüística a Soncillo va anar molt bé. Els alumnes van gaudir d’una setmana d’activitats en anglès, en un entorn meravellós i un temps fantàstic.

Els monitors van saber motivar els alumnes en tot moment i l’anglès va ser la llengua que vam fer servir 24/7 !!!!! Podeu veure les fotos de la setmana a l’enllaç següent
We enjoyed Soncillo, and we want to be back there!!!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

28
OCT

Premiada alumna de Cicles

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Avui ha estat el lliurament dels premis Talent que concedeix l’empresa Everis. La finalitat d’aquestos premis, els quals tenen una compensació econòmica, és premiar l’excel·lència dels millors estudiants de primer curs de cicles de grau superior de Formació Professional de Disseny d’Aplicacions Web (DAW), Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM) i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX), en l’àmbit de Catalunya.Una de les nostres alumnes de DAM, Paulina Bucekova, ha estat una de les premiades. A l’acte han assistit entre d’altres el director General de Formació Professional del Departament  d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el senyor Melcior Arcarons. Alguns dels nostres professors han assistit a l’acte com a representació del centre i per donar suport a la premiada.

Enhorabona Paulina!!

IMG-20141028-WA0000