Benvigut/da a la pàgina web de l'IES Ausiàs March.

30
SET

Presentació web “UPC REUTILITZA”

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Avui des del Departament d’Informàtica del centre, hem assistit a l’acte de presentació de la nova pàgina web del programa “UPC REUTILITZA” impulsat per l’associació TxT “Tecnologia per tothom” amb la qual col·laborem com a centre, ja que tenim alumnes fent practiques allà. Per altra banda TxT també ens han proporcionat material per poder reaprofitar com espai multimèdia un aula del centre. Aquest projecte ens sembla una iniciativa molt interessant des del punt de vista tecnològic, de la solidaritat i de la protecció del medi ambient. Des del centre volem agrair la seva feina, donar a conèixer el seu projecte i recomanar la seva difusió a empreses o entitats que puguin necessitar material o puguin aportar el seu granet de sorra. Entre tots hem de col·laborar per fer un món més sostenible i solidari. Com s’ha comentat a la presentació hem d’anar cap a una economia circular i buscar cercles allà on puguem. Us adrecem a les seves pàgines web perquè conegueu millor les seves propostes:

http://reutilitza.upc.edu/

http://txt.upc.edu/index.php

5
SET

ACOLLIDA DE L’ALUMNAT A SETEMBRE

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Benvolgudes famílies, a continuació us detallem les dates de començament de classes i l’horari d’acollida de l’alumnat dels diferents nivells  per al proper curs 2014-2015: 

15 de Setembre. Començament de les classes ESO, Batxillerat i presentació de CFGM. L’alumnat haurà de venir a l’hora corresponent de la presentació del seu curs. Les hores són les següents:

A les 9:00 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 1r d’ESO.

A les10:00 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 2n d’ESO.

A les 10:30 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

A les 11:30 hores, entrada i acollida de l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat.

A les 15:30 hores, presentació del curs per a l’alumnat de 1r i 2n de CFGM torns matí i tarda.

19 de setembre

A les 15:30 hores, presentació del curs per a l’alumnat de 1r i 2n de CFGS torns matí i tarda.

L’ALUMNAT QUE NO HAGI RECOLLIT LES NOTES, LES POT RECOLLIR EL PROPER DILLUNS DIA 8 DE SETEMBRE A CONSERGERIA

RECORDEU QUE LA MATRÍCULA ÉS DEL 8 FINS AL DIA 12 DE SETEMBRE

Equip Directiu

5

Nou marc horari cicles formatius

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Benvolgudes famílies,

a partir del proper curs 2014-15 el marc horari dels cicles formatius d’informàtica al nostre centre serà de 8:00 a 14:30 hores al matí i de 14:30 a 21:00 hores a la tarda. El primer dia de classe es repartirà l’horari concret a cada grup.

Us recordem que la rebuda de l’alumnat de tots els grups de grau mitjà serà el proper dia 15 de setembre a les 15:30 hores.

La rebuda del tots els grups de grau superior serà el proper dia 19 de setembre a les 15:30 hores.

Per a qualsevol aclariment no dubtin en posar-se en contacte amb el centre.

3
SET

Lliurament notes setembre

Escrit per admin2 | Arxivat a General

El proper divendres 5 de setembre a les 10:00 es realitzarà el lliurament de notes corresponent als exàmens de recuperació de setembre.
Equip Directiu.

3

Mercadet i venda de llibres setembre

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Benvolgudes famílies,

els informem que el dia 8 de setembre de 17 a 20 hores es realitzarà al centre un “mercadet” d’intercanvi de llibres de segona mà organitzat per l’AMPA del centre.

Així mateix, els informem que els dies 9 i 10 de setembre de 10 a 13:30 i de 15:30 a 19:30 es realitzarà la venda de llibres nous per part de la llibreria Alfambra al nostre centre.

La llista de llibres pel curs vinent la poden trobar al següent enllaç Llibres de text_2014_15

MOLT IMPORTANT:

L’oferta de les matèries optatives de 1r,2n i 3r d’ESO ha estat subjecta a alguns canvis per la pròpia organització i planificació anual del centre.

L’alunmnat NO ha de comprar els llibres de les matèries optatives de 1r, 2n i 3r d’ESO fins que a principi de curs estigui assignat a un grup concret de matèria optativa.

28
JUL

Bones vacances d’estiu!

Escrit per admin2 | Arxivat a General

Des del centre desitgem a tot el nostre alumnat i les seves famílies, al professorat i al personal d’administració i servei, unes molt bones vacances d’estiu.

Les activitats del centre es reprendran el dia 1 de setembre.

Equip directiu

8
JUL

COM FER-SE SOCI DE L’AMPA

Escrit per admin2 | Arxivat a General

L’AMPA es finança amb una quota per família (independentment del número de fills), en concepte de “soci de l’AMPA”. Amb aquesta quota la família podrà gaudir d’avantatges, com per exemple, descomptes en llibres, activitats i festes organitzades per l’AMPA.

Per ser soci de l’AMPA s’ha de fer un ingrés o transferència de 50€ al numero de compte de l’AMPA, el qual correspon a la quota anual, aquesta quota és vàlida al llarg de tot l’any escolar i al principi de cada curs s’ha de renovar el pagament:

Entitat: BANC SANTANDER

Número de compte: 0049 4725 082395038620

En el concepte s’ha d’indicar els COGNOMS i CURSOS de l’alumne/a i germans/nes.

El justificant de l’ingrés o la transferència s’ha de fer arribar a l’AMPA (pot ser a través de la consergeria de l’institut), aquest mateix justificant s’ha de presentar quan es realitza la compra de llibres a la llibreria Alfambra perquè hi apliquin el descompte.

25
JUN

Premis SCF

Escrit per fiqui | Arxivat a General

La Societat Catalana de Física, de l’IEC, convoca cada any un concurs de treballs de recerca de Batxillerat en l’àmbit de la Física. Es concedeixen dos premis i dos accèssits.
Aquest any l’alumne del nostre institut Álvaro Moreno ha obtingut un dels accèssits amb el seu treball “La viscositat de les mescles”, d’entre 57 treballs presentats de diferents instituts i escoles de Catalunya.
Felcitats, Álvaro!

http://blogs.iec.cat/scfis/wp-content/uploads/sites/7/2014/06/Comunicat_premis_batxillerat_SCF_2014-06-17.pdf

17
JUN

Lliurament de premis del XXVII Triatló Escolar de Barcelona

Escrit per edfisica | Arxivat a General

Avui, dimarts 17 de juny, s’han lliurat els premis del XXVII Triatló Escolar de Barcelona, en el Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, al costat del Born.
El nostre alumne de Primer d’ESO B, Oscar Giménez, ha recollit la medalla que l’acredita com el 17è millor temps dels 472 participants en la seva categoria, nois nascuts l’any 2001.
Moltes felicitats Oscar!
Aquest any també s’han creat uns premis nous, en forma de beques, pels 100 millors classificats de cada categoria, tant masculina com femenina. Els afortunats amb aquestes beques del nostre centre són: Oscar Gimenez 1EB (17è), Victor Cortizo de 1EC (54è), i Victor Pulgarin de 1EB (93è). Són unes beques molt interessants que dona la Federació Catalana de Pentatló Modern. Enhorabona a tots tres!
Per últim, felicitar a tots els alumnes de primer d’ESO que van participar al Triatló, perquè l’institut ha rebut una copa de part de l’Institut Barcelona Esports, per premiar la nostra serietat a l’hora de complir amb el nombre de participants respecte del nombre previ d’inscrits. Un aplaudiment per a tots vosaltres!
Aquí teniu dues fotos de l’acte.
Teresa Calverol

 

003009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17

Langue Française: le DELF

Escrit per catalana | Arxivat a General

Em complau anunciar-vos els resultats dels exàmens per obtenir el DELF (Diplôme d’Études en Langue Française) concedit pel Ministère de l’Éducation Nationale.

La nota mitjana del grup ha estat de 86,25 / 100, sent la puntuació més baixa un 84 / 100.

S’hi han presentat les alumnes Maria Flores, Bàrbara Giralt i Paula Villasclaras de 4tESO i Ione Araquistain de 1rBatx. S’ha avaluat la Comprensió Oral, la Comprensió Escrita, l’Expressió Oral i l’Expressió Escrita. El nivell del qual s’han examinat és l’A2 (nivell de 4tESO d’una segona llengua estrangera) que equival a un grau elemental / intermedi.

Finalment, és important destacar que hem rebut la felicitació, no només de companys, amics i alumnes, sinó també del Servei de Llengües Estrangeres de la Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme (Secretaria de Polítiques Educatives) del Departament d’Ensenyament.

Hi ha millor manera d’acabar el curs?

Félicitations, mes chères élèves!

Sacra Comorera
Professora de Llengua Francesa

 

OK_DELF_WP_20140617_006

FotoMinistere